Opleidingen en trainingen kunnen prima worden ontwikkeld voor het medium video/ dvd / cd-rom. De ideale combinatie van beeld, geluid en informatie werkt!  
Bedrijfspresentaties, promotiefilms, instructiefilms en voorlichtingfilms op video, dvd of cd-rom. Ideaal geschikt voor het visualiseren van een bedrijfsimago of een product.  
Voor een humanitaire vereniging ontwikkelden wij een viervoudige presentatie die voor zowel informatieve doelen, als fondsenwerving inzetbaar is. Door beeld, muzikale achtergrond, professionele teksten, stem en snelheid komt het doel in beeld. Elementen toevoegen of weglaten maakt de presentatie multifunctioneel.  
Een perspresentatie wordt compleet met pakkende persinformatie op cd-rom. Alle foto’s drukgereed, teksten en overige informatie gereed voor opmaak, maken het de pers gemakkelijk en zorgen dat u eenduidig in de pers verschijnt.  
Wij denken met u mee. Van script tot film en afmonteren. Van een drieweeks reisplan tot een 20 minuten durende impressie; uw boodschap brengen wij in beeld.