Radio- en televisieproducties op locatie. Daar ligt bij ons een berg aan ervaring die we graag met u delen. Een mobiele presentatie op locatie kunnen we ook voor u ontwikkelen. Van de wagen en styling tot productie en presentatie op locatie zijn bij ons in goede handen.  
Natuurlijk kunt u de beursorganisatie zelf in handen houden, maar misschien is een projectmanager op locatie een uitkomst. Of wilt u toch eens met ons praten over een creatieve beursinvulling en de mogelijkheden voor totale organisatie? Wij staan overal open voor.  
Het belang van zichtbaar zijn is bekend, maar overal tegelijk aanwezig zijn is onmogelijk. Heeft u er al eens over gedacht om activiteiten op locatie uit te besteden? Wij nemen de tijd om het bedrijf te leren kennen en representeren u op beurzen en evenementen zoals u dat belangrijk vindt.  
Door een professionele licht- en geluidsinvulling op locatie krijgt uw presentatie een meerwaarde. Van eenvoudige ondersteuning bij een stand tot complete concertopbouw met beeld/geluidsopnames.